Beauty by Babs testte Universkin

Babs van Beauty by Babs testte Universkin®

Babs IJkelenstam

Wat ben je mooi!

Babs IJkelenstam is met haar 58 lentes dan misschien niet meer zo piepjong, ze is wel als eerste op de hoogte van de laatste ins & outs op het gebied van beauty. Met haar internetblog Beauty by Babs trekt ze zo’n 15.000 lezers per maand. Wekelijks wordt ze overspoeld met allerlei aanbiedingen om de nieuwste haar- en huidverzorgingsproducten te testen. Omdat ze natuurlijk niet alles tegelijk op haar gezicht kan smeren, moet ze weloverwogen haar keuzes maken. Toen ze door FYEO Medical werd benaderd om een op maat gemaakt gezichtsserum uit te proberen hoefde ze echter niet lang na te denken. “Dit wordt echt de toekomst in huidverzorging!”

“Als je jong bent, ben je vooral bezig met make-up, maar als je wat ouder wordt, verschuift de interesse meer naar huidverzorging en anti-veroudering. Mijn lezers vallen voornamelijk in de laatste doelgroep en zij willen graag van mij weten wat werkt en wat niet. De producten die ik mag testen zijn vaak geproduceerd voor de ‘massa’. En dat terwijl iedereen natuurlijk uniek is. Voor je dagelijkse verzorging moet je bijvoorbeeld een keuze maken uit crèmes voor een vettige, droge of rimpelige huid, maar wat als je een combinatie van die drie hebt? Universkin viel me op omdat het dit de eerste huidverzorging is die op maat wordt gemaakt. De ingrediënten worden afgestemd op de individuele behoeftes van je huid.”

Crash test dummy
“Ik noem mezelf  wel eens ‘crash test dummy’ omdat ik totaal niet bang ben om dingen uit te proberen. Zo heb ik ooit eens een gezichtspeeling onder narcose gehad. Dat was wel heel heftig, maar het resultaat was verbluffend. Omdat ik heel erg vertrouw op de zogenoemde cosmeceuticals (een combinatie van cosmetica en geneesmiddelen), was ik heel nieuwsgierig wat Universkin voor mijn huid kon doen. Ik heb nooit last van pukkeltjes of roodheid, maar ik heb wel pigmentatie en rimpels.”

Je moet jezelf verwennen
“Eerst kreeg ik een uitgebreide huidanalyse en op basis daarvan werd er in mijn bijzijn een serum gemengd. Ze voegen dan de ingrediënten die mijn huid nodig heeft bij een basisserum en dat mengen ze met behulp van een speciaal apparaatje. Een beetje zoals de verfmenger bij de bouwmarkt. Na twee weken ’s ochtends en ‘s avonds smeren, zag ik resultaat; de algehele conditie van mijn huid was veel beter. Mijn rimpels waren niet compleet verdwenen, maar zeker minder “scherp”. Ze leken vlakker en ik had een veel egalere en frisse teint. De pigmentatie was ook zichtbaar minder. Ik zou het absoluut vaker gebruiken. Je ziet echt verschil als je dagelijks goede verzorgingsproducten gebruikt. Die houden je huid echt op peil. En wat is dan beter dan een product dat helemaal op jou is afgestemd? Je moet jezelf gewoon verwennen!


 

Wilt u weten of Universkin™ iets voor u is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. U krijgt dan direct een gratis huidanalyse. U kunt natuurlijk ook bellen met: 0497-360860.

Vrijblijvend cosmetisch consult?