Beauty profs vertellen over Botox en Fillers

Beauty profs vertellen over Botox en Fillers

Beauty profs vertellen waarom Botox® en fillers thuishoren in een erkende kliniek

Vera Bouwhuis

Wat zie je er goed uit!

Injectables oftewel Botox en fillers; vrijwel iedere vrouw denkt er wel eens over en als we de cijfers uit de beautybranche mogen geloven, maken er steeds meer mensen gebruik van. Hoewel een paar kleine prikjes al snel volstaan voor een zachter en jeugdiger uiterlijk, hebben we er allemaal een mening over. Wat je er ook van vindt, schoonheidsspecialistes Marieke (Faces Skincare), Wendy (Esthetique ‘Passie voor Beauty’) en Vera (Bij Veraz), zijn het in ieder geval over 1 ding eens: als je het doet, laat het dan alleen doen door een erkend cosmetisch arts. En dat kan bij FYEO Medical in Eersel. Vera liet hier onlangs zelf haar eerste prikje zetten en vertelt waarom deze behandelingen niet thuishoren in een schoonheidssalon.

“Een paar maanden geleden kreeg ik een uitnodiging van FYEO Medical om eens een kijkje te komen nemen in hun kliniek. Ze hadden een idee voor een samenwerking met een aantal schoonheidsalons uit de regio. Ik zag dat als een kans om mijn service nog verder uit te breiden. Bij FYEO ontmoette ik Wendy en Marieke die er hetzelfde over dachten. Kijk, als schoonheidsspecialiste kun je heel veel betekenen in huidverbetering, maar er zijn dingen die je in de normale beautybranche niet kunt realiseren. Zo kun je smeren of masseren wat je wil, maar rimpels krijg je er gewoon niet mee weg. Als iemand zich daar zo aan stoort, hoe gaaf is het dan dat je ook daar een oplossing voor kunt bieden!”

Marieke-van-der-Heijden


“FYEO Medical is voor ons een perfecte match; onze behandelingen zijn erop gericht om de huidconditie te verbeteren, de cosmetisch arts van FYEO kan eraan bijdragen om dit te versterken.” Marieke  – Faces Skincare


Lekker gevoel

“Ik was onder de indruk van FYEO Medical. Het is heel professioneel en de inrichting is prachtig. Ik was erg nieuwsgierig naar de werking van Botox® en ik mocht het bij FYEO proberen in mijn fronsrimpel. Dat liftende gevoel was echt heel lekker. Het geeft heel veel rust in je gezicht. Je krijgt er een zachtere uitdrukking van en toch ziet eigenlijk niemand wat je precies hebt laten doen. Wel kreeg ik vaker de opmerking dat ik er goed uitzag. Inmiddels  begint het weer een beetje uit te werken en soms, aan het einde van een lange dag, mis ik het een beetje. Collega’s uit de salon en ook mijn vrienden reageerden verbaasd dat ik het had laten doen. JIJ?? Ja juist ik! Ik heb het misschien nog niet echt nodig, maar ik weet nu wel precies wat het voor je kan doen.

Ik vind dat je eerlijk moet zijn over wat je kan betekenen voor iemand. Ik wil met mijn salon een plekje creëren dat vooral gericht is op ontspanning en persoonlijke aandacht. Een totaalconcept bieden waarbij we niet alleen maar naar de oppervlakte kijken. Leuk die huid, maar er ligt zoveel meer onder. Je moet je klanten kunnen vertellen of hun wensen reëel zijn. Zo had ik laatst een mevrouw met allemaal rimpeltjes op haar bovenlip waar ze zich enorm aan stoorde. Ze had al van alles geprobeerd: laseren, micro-needling en nu wilde ze gaan peelen. Toen ik haar vertelde dat ik dat met alle liefde voor haar wilde doen, maar dat ze daar nooit het verwachte resultaat mee ging behalen, keek ze me verbaasd aan; er was nog nooit iemand geweest die tegen haar had gezegd dat dat niet ging lukken. Anderen beginnen maar te behandelen. Dat vind ik echt niet tof.

Wendy-Snellens-de-Jong


“Een fantastische aanvulling: huidverbetering op het hoogste niveau & de cosmetisch arts van FYEO. Diepe rimpels kunnen we vervagen maar nu eenmaal 100% niet weg smeren” Wendy – Esthetique ‘Passie voor Beauty’


 

Zolderkamertje

Ook Marieke en Wendy zijn van mening dat het heel waardevol is als je iemand voor een anti-rimpelbehandeling kunt doorverwijzen naar de juiste partner. Injectables horen nou eenmaal niet thuis in een salon of ergens op een zolderkamertje. Dat moet gedaan worden door artsen met de juiste achtergrond, met goede producten en goede merken. We zijn met z’n allen professionals. Als schoonheidsspecialistes bieden wij huidverbetering en -verzorging en FYEO Medical is de logische stap die daar op volgt.


Ook interesse in een behandeling met Botox® of fillers? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. Voor aanmelden, een gratis brochure of meer informatie gaat u naar www.fyeomedical.nl. U kunt natuurlijk ook bellen met: 0497-360860.

Vrijblijvend cosmetisch consult?