Ervaring Angelika Peerbooms
Home » Behandelingen » Klantervaringen » Angelika Peerbooms

Angelika Peerbooms

Madame Puur, voedingscoach

Het begin van 2014 betekende een keerpunt voor Angelika Peerbooms (36) uit Weert. Na een heftig en onverwacht ontslag als vertegenwoordigster in diabeteszorg gooide ze het roer volledig om. Ze richtte haar eigen bedrijf MadamPuur op. En terwijl ze qua carrière bezig was om alles anders aan te pakken, gunde ze zichzelf ook iets op persoonlijk vlak; ExtraLenzen bij FYEO Medical. ‘Bij die nieuwe start hoorde dit kadootje aan mezelf en ik heb er geen moment spijt van!’

MadamPuur is ontstaan vanuit een eigen gemis. Jarenlang heb ik allerlei onverklaarbare kwalen gehad en ben ik van de ene specialist naar de andere gelopen. Totdat het uiteindelijk een gluten –en lactoseintolerantie bleek te zijn. Natuurlijk was ik blij dat ze de oorzaak gevonden hadden, maar ermee leven was een heel ander verhaal. De dingen die ik nog wel mocht eten, daar was geen fatsoenlijk gerecht van te maken. Kon ik nog wel ooit gezellig gaan uit eten? Daarom ben ik studies gaan volgen en zelf gaan experimenteren. Nu ik gediplomeerd voedingscoach ben, vind ik het heerlijk dat ik ook andere mensen kan begeleiden op het gebied van lekker en puur eten.

Als coach en adviseuse merk ik dat mijn eigen ervaring in mijn voordeel werkt. Je bent veel geloofwaardiger als je hetzelfde hebt meegemaakt. Vanuit die gedachte vertel ik ook graag over mijn ervaring met ExtraLenzen. In mijn vorige functie heb ik heel wat zorginstellingen van binnen gezien, maar nergens heb ik zulke professionaliteit en kwaliteit ervaren als bij FYEO Medical.

Zelfs mijn opticien raadde het aan

Ik wilde al een hele tijd van mijn lenzen af omdat ik er altijd last van had. Ooglaseren was bij mij geen optie vanwege mijn hoge min-sterkte en een bril wilde ik niet de hele dag op. Ik had al eens gehoord over lenzen die ín je oog worden geplaatst en daar dan permanent blijven zitten. Bij het zoeken op internet zag ik dat FYEO Medical goede reviews had en toen ook mijn opticien deze kliniek aanraadde, besloot ik hiervoor te gaan.

De ingreep is echt een ‘piece of cake’. Alles wordt heel duidelijk in ‘Jip-en-Janneke-taal’ uitgelegd en ik denk dat ik nog geen half uur in de behandelkamer ben geweest. Pijn heb ik niet gehad. Daarna heb ik wel heel lang geslapen, maar toen ik mijn ogen weer opendeed zag ik alles al heel scherp en dat is alleen maar beter geworden.

Een frisse blik in alle opzichten

Gek eigenlijk dat ExtraLenzen of implantlenzen nog niet zo bekend zijn. Het is een fantastisch alternatief wanneer laseren niet tot de mogelijkheden behoort. Of wanneer je gewoon niet wilt dat er iets blijvends aan je ogen verandert. Maar je moet het wel laten doen bij een goede kliniek. Ik snap echt niet dat sommige mensen met dit soort beslissingen kiezen voor prijsvechters. Dan weet je toch dat het kwalitatief ook minder moet zijn.

Naast de vrijheid die ik er voor teruggekregen heb, zijn mijn ogen zelf ook veel witter en weer helder geworden. Ik heb geen droge ogen meer en ik kan langer kan zien bij schemerlicht. Vroeger deed ik de lamp al aan als het  grijs weer was buiten, maar dat doe ik nu pas als het echt donker is.  Ik heb gewoon echt letterlijk en figuurlijk weer een frisse blik gekregen!

Scherp zicht in oogwenk!

Angelika kreeg weer scherp zicht dankzij ExtraLenzen. Bij deze veel toegepaste en pijnloze techniek plaatst de oogchirurg een kunstlensje vóór de natuurlijke ooglens. De lenzen kunnen permanent blijven zitten en gaan een leven lang mee. Het is eigenlijk een contactlens ín het oog in plaats van óp het oog.

 

Beoordeling
Review Date
Behandeling
Extralens
Beoordeling
41star1star1star1stargray