Ivo Stevens - FYEO Medical
Home » Behandelingen » Klantervaringen » Ivo Stevens

Ivo Stevens

Eigenaar Stevens televisies

Voor Ivo Stevens gaat er geen dag voorbij zonder dat hij met televisies bezig is. Samen met zijn vrouw runt hij een succesvolle tv-winkel in het centrum van Budel-Schoot. In een ruimte vol High Definition- apparaten ontbrak er alleen nog één ding: scherp HD-zicht met eigen ogen.

“Onze winkel is echt een familiebedrijf. Ik heb de zaak in 2002 overgenomen van mijn broer. Sindsdien run ik het samen met mijn vrouw. Het geven van persoonlijk advies vind ik belangrijk. Omdat wij met z’n tweeën in de winkel staan, kunnen we de kosten laag houden. Mensen denken vaak dat ze op internet moeten zijn voor goede deals, maar dat is dus echt niet het geval!”

“Ik draag sinds mijn 17e een bril, mijn vrouw kent mij niet anders. Bij de verkoop van televisies draait het om superscherp beeld. Daar ben ik dagelijks mee bezig. Ik ergerde me er dan ook aan wanneer ik een vlekje op één van mijn brilglazen had tijdens het werken, want dit beïnvloedt natuurlijk het zicht. Het speelde al enige tijd in mijn hoofd om een ooglaserbehandeling uit te laten voeren, maar door de komst van ons tweede kindje hebben we het even uitgesteld. Een paar jaar later besloot ik om het toch te gaan doen. Op aanraden van vrienden en klanten, kwam ik bij FYEO Medical terecht.”

Computergestuurde laser

“Ik vond het belangrijk dat ik een behandelmethode koos, waarbij ik snel weer in mijn winkel kon staan. Uit het vooronderzoek bleek dat ik in aanmerking kwam voor IntraLasik”. Bij deze methode maakt de oogchirurg met behulp van een computergestuurde laser het bovenste laagje van het hoornvlies los, waarna de sterkte door een laser wordt gecorrigeerd. Door de precisie van de laser wordt er weinig weefsel verdampt, en geneest het oog snel.”

HD-zicht zonder bril

“Voorafgaand aan mijn behandeling was ik prettig zenuwachtig. Alles werd van te voren goed uitgelegd, waardoor ik wist wat ik kon verwachten. De behandeling verliep snel. Normaal gesproken zie ik niet veel zonder bril. Meteen na de behandeling zag ik mijn dochter al zitten in de wachtruimte. Ook op de terugweg kon ik al verschillende verkeersborden lezen. Eenmaal thuis ben ik even op bed gaan liggen. Via het belletje in onze winkel hoorde ik echter dat het erg druk was. Dus met mijn zonnebril op, die ik van de arts had meegekregen, ben ik al snel mijn vrouw gaan helpen. Ik was om 12 uur thuis en stond om drie uur alweer tv’s te verkopen! Het was wel even een gek gezicht voor klanten om mij zo te zien, met een zonnebril op in de winkel.”

Cliché maar waar!

“De IntraLasik behandeling is voor mij een positieve ervaring geweest. Wanneer ik nu op vakantie ben, kan ik bij het zwembad mijn kinderen goed in de gaten houden, zonder dat ik bespetterde brilglazen krijg. Ook met sporten heeft het zo zijn voordelen. Ik hardloop graag. Voor de behandeling rende ik zonder bril, waardoor ik onscherp zicht had. Nu is dat helemaal over. Dit geeft mij een vrij gevoel. Het klinkt misschien cliché, maar achteraf gezien had ik dit veel eerder moeten doen.”

Beoordeling
Review Date
Behandeling
IntraLasik
Beoordeling
41star1star1star1stargray