Kristof Grandsard - FYEO Medical
Kristof Grandsard
Home » Behandelingen » Klantervaringen » Kristof Grandsard

Kristof Grandsard

personal trainer, coach en voedingsspecialist

Ook je ogen in topconditie

Kristof Grandsard (30) is personal trainer, coach en voedingsspecialist. In 2015 startte hij zijn bedrijf Upgrade Training in het Belgische Mol. In een mum van tijd groeide Upgrade Training uit van een eenmanszaakje dat trainingen aan huis gaf, tot een volwaardig bedrijf met maar liefst 7 trainers en een eigen pand. Een klant van het eerste uur is oogarts Barbara Leyssens. Omdat Kristof last kreeg van zijn contactlenzen, raadde zij hem een brilvervangende behandeling bij FYEO Medical aan. Als je altijd bezig bent om je lijf in perfecte conditie te krijgen, kunnen je ogen natuurlijk niet achter blijven.

“Al mijn hele leven draait alles om sport. Toen ik op mijn 12e een bril moest, was dat voor mij echt een ramp. Na twee maanden verruilde ik de bril al voor een paar lenzen en die heb ik de jaren daarna zowat dag en nacht gedragen. Dat is natuurlijk niet echt gezond voor je ogen. Bovendien ben je onbewust altijd op je hoede om ze niet kwijt te raken, dus ik wilde onderhand wel eens van die lenzen af. Ik had al eens  wat informatie opgevraagd over ooglaseren, maar de kliniek in Mol vond ik niet professioneel genoeg. Toen Barbara me vertelde dat het vooronderzoek bij FYEO gratis was, hoefde ik niet lang na te denken.”

Contactlens in je oog

“FYEO Medical gaf me meteen een goed gevoel. Het is een mooie kliniek en de service is zeer goed. Barbara vertelde me dat er onlangs veel is geïnvesteerd in de nieuwste apparatuur. In veel klinieken staan nog apparaten van meer dan 10 jaar oud. Dat hoeft niet te betekenen dat het niet in orde is, maar ik ga toch graag mee met de technieken van nu. Als de iPhone X te koop is, ga je toch ook geen iPhone 6 meer kopen…

“Omdat ik Barbara goed ken, was ik totaal niet zenuwachtig voor de behandeling. Ik had het volste vertrouwen in haar. Wat ik heel chill vond, was dat ze tijdens de ingreep gewoon bleef kletsen. Tegen mij over wat ze precies aan het doen was, en tegen de assistentes dat ik haar personal trainer was. Dat gaf zo’n relaxte sfeer. Voor ik het wist, was het al gedaan. De dagen na de behandeling was het voor mij wel even wennen dat ik de eerste maand niet echt zware inspanning mocht leveren. Dat is bijna onmogelijk met mijn beroep. Je bent zo gewend om even iets voor te doen. Gelukkig is die periode nu voorbij en het is het me allemaal waard geweest. Het geeft zoveel meer gemak. Dat voelt heel luxe. En met sporten is het echt zalig.”

Meer weten over de trainingen van Kristof?

http://www.upgrade-training.be

http://topondernemerszijntopsporters.be