Leon van der Zanden ging voor ooglaseren bij FYEO Medical
Leon-van-der-Zanden
Home » Behandelingen » Klantervaringen » Leon van der Zanden

Leon van der Zanden

Cabaretier, presentator, coach

Leon van der Zanden (37) is cabaretier, presentator en coach. Met zijn laatste show “Supergewoon” vulde hij afgelopen jaar vele theaterzalen. Daarnaast gebruikt hij zijn talenten om anderen te helpen tijdens diverse masterclasses. Zijn grootste passie is om mensen te raken door écht contact te maken. Ogen zijn daar natuurlijk een essentiële schakel bij. Alleen lieten die van Leon hem nog wel eens in de steek…

“Ik had meteen een heel goed gevoel bij Drs. Leyssens die mijn behandeling zou gaan doen. Helaas vertelde ze me dat ik door een littekentje op mijn linkeroog niet in aanmerking zou komen voor de ‘fijnere’ ooglasertechnieken zoals IntraLasik of Smile. Het werd uiteindelijk een Lasek behandeling. Ook een goede methode, maar hierbij kreeg ik de waarschuwing dat het herstel toch zeker drie dagen onaangenaam zou zijn.”

Superzielig

“Ik had mezelf dus voorbereid op héél veel pijn. En eerlijk; ik heb ook wel drie zware dagen gehad. De eerste twee dagen kon ik mijn ogen nauwelijks openen, want dan begonnen ze enorm te tranen. Zoals een echte vent was ik dus superzielig en liet ik mijn liefje de hele dag lopen voor kopjes thee en boterhammen. De vierde dag was de pijn eigenlijk als bij toverslag verdwenen, maar omdat die verwennerij me wel goed beviel heb ik nog een extra dagje pijn gefaket. En daar trapte mijn vriendin gelukkig in.”

Twilight Zone

“De dagen dat ik nauwelijks mijn ogen open kon doen, leken overigens wel een soort rare trip waarin in superveel droomde. Alsof ik in een Twilight Zone zat. Die inspiratie was natuurlijk voor mij heel bruikbaar en ik heb urenlang met een vriend in bed liggen bellen om er met hem over te sparren. Daar zijn hele leuke dingen uit gekomen. Ik heb het ongemak dus ook kunnen omzetten naar iets positiefs.”

“Nu, een maandje later, zie ik supergoed. Mijn zicht staat nog maar in één stand: scherp.”

Beoordeling
Review Date
Behandeling
Ooglaseren
Beoordeling
51star1star1star1star1star