Leon van der Zanden ging voor ooglaseren bij FYEO Medical
Home » Behandelingen » Klantervaringen » Luuc Baars

Luuc Baars

Personal trainer

Luuc Baars (28) uit Veldhoven studeerde Toerisme aan de Rooi Pannen in Eindhoven maar kwam er al snel achter dat de hotelwereld niet voor hem was weggelegd. Hij liet zich omscholen en werkt tegenwoordig als fitnessinstructeur. Daarnaast volgt hij de opleiding tot personal trainer en geeft hij bootcamplessen met zijn eigen bedrijf Functional Fit Club. Druk Baarsje dus! Als je zo de hele dag op en neer aan het rennen bent, kun je aan het eind van de dag wel eens last krijgen van je contactlenzen. Daarom besloot Luuc, na heel lang nadenken, zijn ogen te laten laseren bij FYEO Medical.

 Sunnery James en Ryan Marciano

“Ik droeg al zo’n 14 jaar zachte contactlenzen en eigenlijk vond ik die altijd wel prima tot ik begon te merken dat ik steeds eerder mijn bril opzette omdat mijn ogen zo droog aanvoelden. Ook met sporten zijn lenzen niet altijd handig. Als ik een tik kreeg tijdens het voetballen floepte mijn lens weleens uit. Mijn vriendin had haar ogen 4 jaar geleden al laten laseren en ik zag wel wat voor gemak dat gaf. Dat wilde ik eigenlijk ook wel, maar toch durfde ik de stap steeds niet te zetten. Het zijn wel je ogen! Toen kregen we een flyer van FYEO Medical in de bus en daarin zag ik Leon van der Zanden die ik kende vanuit mijn sportschool. Ook Sunnery James en Ryan Marciano stonden erin en ik dacht; als die helemaal naar Eersel gaan voor een behandeling, dan moet het wel een goede kliniek zijn. Niet lang daarna stapte ik zelf bij FYEO over de drempel voor mijn vooronderzoek.”

“Tijdens het vooronderzoek knipperde ik nogal veel met mijn ogen en daardoor moest ik een paar testen overdoen. Omdat ik mijn ogen zo moeilijk kon openhouden, bekroop me ineens het gevoel of ik überhaupt wel in aanmerking zou komen. Dokter Vos nam die twijfels gelukkig meteen weg; met een speciaal klemmetje bleven mijn ogen tijdens de behandeling gewoon open. Ik bleek een prima kandidaat voor Lasek, de behandeling die ik zelf ook het liefste wilde.”

“De dag voor mijn behandeling had ik gelukkig nauwelijks tijd gehad om me druk te maken over de ingreep. Ik had goed geslapen en ik was ‘s morgens direct aan de beurt. Voor ik het wist, werd ik al begeleid maar de operatiekamer. De arts en assistentes deden heel luchtig en dat hielp wel om mijn zenuwen weg te nemen. Die donderdag is eigenlijk als in een roes voorbijgegaan. De volgende dag deed het wel zeer. Ik kon geen licht verdragen en hoewel ik ze gewoon mocht opendoen, heb mijn ogen de hele dag stijf dichtgehouden. Ik wilde mijn ogen zo veel mogelijk sparen zodat ik in ieder geval op zaterdag hopelijk een beetje zou kunnen kijken. Dan moest PSV namelijk voetballen en dat wilde ik per se zien! En ja, dat lukte! Ik zag nog wel nog wel wazig rondom, maar het beperkte beeld was echt heel scherp. Dat was echt een topgevoel. Ik dacht meteen ‘had ik het maar eerder gedaan’.”

Financieel voordeliger

“Ik ben er echt hartstikke blij mee, ik zie superscherp, het is financieel voordeliger en het gemak is echt onbetaalbaar. Als iemand me nu advies vraagt over ooglaseren zeg ik: ‘meteen doen, niet over twijfelen!’ Het is echt in alle opzichten aantrekkelijk.”

Beoordeling
Review Date
Behandeling
Ooglaseren
Beoordeling
51star1star1star1star1star