Saskia Kooken - FYEO Medical
Home » Behandelingen » Klantervaringen » Saskia Kooken

Saskia Kooken

Op 1 januari 2015 werd ik ten huwelijk gevraagd. Een prachtige bruiloft in het verschiet, iets om naar uit te kijken. En om nog lang op te kunnen terug kijken. Alleen…die bril, die wilde ik niet op mijn trouwfoto’s! Dit was het laatste zetje om mij over mijn angst heen te zetten. ik informeerde bij de kliniek waar ik al zoveel enthousiaste verhalen over heb gehoord, FYEO Medical.

Met de eerste informatie die ik thuis opgestuurd kreeg was ik al verkocht, dit zou ik wel aandurven. Zo’n heldere, uitgebreide uitleg, nu nog hopen dat het mogelijk is. Op 20 maart werd ik warm ontvangen bij FYEO Medical en werd er uitgebreid de tijd genomen om alles helder uit te leggen en te onderzoeken. Wat een prettige kliniek met uitstekende voorzieningen. Ik bleek alleen maar in aanmerking te komen voor ExtraLens Implantatie. Alleen, de levertijd op die lenzen blijkt best groot. Zou het nog lukken op tijd behandeld te worden voor de proefmake-up-sessie?

FYEO Medical gaf aan er alles aan te doen mij te helpen op tijd vóór mijn bruiloft op 26 september 2015 behandeld te zijn. Als de lenzen eerder binnen waren, dan kon ik eerder behandeld worden. En dat klopte helemaal, ik werd gebeld. “De lenzen zijn al binnen, je kan 5 juni al terecht in plaats van 17 juni.

Huwelijksreis op de Malediven

Ik had nog een bril toen ik ten huwelijk werd gevraagd en de proefsessie voor de bruidstaart had. Daarna niet meer! Ideaal om op je huwelijksreis op de Malediven weer gewoon een zonnebril en duikbril op te kunnen zetten (en ja, er zit een reiger in het zwembad!)

 

(fotografie: Kim Roufs/ www.kimfotografeert.nl)

 

Beoordeling
Review Date
Behandeling
Extralens
Beoordeling
51star1star1star1star1star