Sunnery James & Ryan Marciano - FYEO Medical
sunnery-james-ryan-marciano
Home » Behandelingen » Klantervaringen » Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marciano

DJ-duo

San Francisco, Miami, Dubai, Dublin, Ibiza én… Eersel

Jawel, Eersel! Hoewel ze geregeld de hele wereld overvliegen om overvolle zalen op te zwepen met stampende draaisessies, maakten DJ’s Sunnery James en Ryan Marciano graag even een tussenstop bij FYEO Medical in Eersel. Niet om plaatjes te draaien, maar om naar plaatjes te kijken. Beide heren droegen al jaren contactlenzen, maar door het vele vliegen en vertoeven in drukke concertzalen werden deze steeds vaker een stoorzender. Via-via hoorden ze goede verhalen over implantlenzen bij FYEO Medical. Voor hen de ideale oplossing om snel weer scherp te kunnen zien met eigen ogen.

Tijdens het uitgebreide vooronderzoek werden hun ogen op alle mogelijke manieren getest, bekeken en gemeten en bleken ze allebei een geschikte kandidaat voor ExtraLenzen.

Alsof je gaat douchen

De ingreep werd uitgevoerd door dr. Frank Kerkhoff. Met een dosis gezonde spanning nam eerst Ryan en vervolgens Sunnery plaats in de stoel bij dr. Kerkhoff om er zo’n 25 minuten later weer uit te komen mét ExtraLenzen. “Het is eigenlijk net alsof je even gaat douchen” vertelde Sunnery na afloop. “Het is echt zo snel gepiept, je merkt niet eens dat de lens wordt ingebracht.” “Het voelt heel goed aan” was de eerste reactie van Ryan. “En ik kan meteen de appjes op mijn telefoon zien!” “Ja en je hoeft hem nu ook niet meer zo belachelijk dicht tegen je neus aan te houden om het te kunnen lezen”, grapte Sunnery er achteraan.

Meer dan 100%

Na een goede nachtrust kwamen Sunnery & Ryan op hun controleafspraak, waar al snel duidelijk werd dat hun gezichtsscherpte bovengemiddeld goed was. Hun zicht was bij allebei meer dan 100%. Voortaan is dus ook het publiek op de achterste rijen duidelijk zichtbaar!

“Ik zeg iedereen die aan lenzen of een bril vastzit: kom dit doen! Het maakt je leven zoveel makkelijker!” Aldus Sunnery James.

TWEET:
@SunneryJames  Just had my “day after check” and i see more then ever! Amazing! Thank you for the great treatment @FYEO_Medical #LifeSavers

Beoordeling
Review Date
Behandeling
Extralens
Beoordeling
51star1star1star1star1star