Home » Behandelingen » Lensimplantatie » ReplaceLens implantatie » Bifocale implantlens

Bifocale impantlens

Scherp zicht op twee afstanden

Een bifocale implanteerbare ReplaceLens corrigeert op twee afstanden. Hierdoor kunt u zowel in de verte als dichtbij scherp zien.

Door de eigenschappen van de lens ontstaat een goede scherpte op verteafstand en op leesafstand. Dit is een prettige oplossing voor mensen met leesklachten.

 


Hoe werkt een bifocale implantlens?
De oogarts verwijdert de natuurlijke lens uit het oog, waarna deze wordt vervangen door een kunstlens (de ReplaceLens). De ingreep zelf duurt vaak niet langer dan een paar minuten. Wij beschikken over verschillende soorten bifocale ReplaceLenzen. Deze hebben ieder specifieke voordelen op elke afstand. Voor deze behandeling heeft u een keuze uit twee operatie technieken: Catalys Precision Laser System (laser) of Phaco techniek. In geval van staar vergoedt uw zorgverzekeraar soms een deel van de lensimplantatie bij FYEO Medical. Vraag hier dus zeker naar bij uw zorgverzekeraar.

Voor wie is een bifocale implantlens geschikt?
De bifocale implantlens is voor iedereen geschikt die voorkeur geeft aan goed zicht op twee afstanden. Het kan zijn dat u voor de tussen afstanden nog een aanvullende bril nodig heeft.

Wat zijn de voordelen van een bifocale implantlens?
1. Verwijderen van (eventuele) staar
2. Snel herstel
3. Scherp zicht op twee afstanden


Ieder oog is anders, daarom kijken we samen met u wat uw wensen zijn en welke ReplaceLens voor u het meest geschikt is. Vraag nu een gratis vooronderzoek aan en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

 

Vraag een gratis vooronderzoek aan

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden

FYEO Medical

Beoordeling door klanten: 9.2/10 ­ 55 beoordelingen