Home » Behandelingen » Lensimplantatie » ReplaceLens implantatie » Trifocale implantlens

Trifocale implantlens

Scherp zicht op drie afstanden

Een trifocale implanteerbare ReplaceLens zorgt er voor dat het zicht op de meest gebruikte afstanden corrigeert: dichtbij, tussenafstand en veraf. De unieke eigenschappen van deze lens zorgen ervoor dat u dus op vrijwel alle afstanden scherp kunt zien en geen bril of lenzen meer nodig heeft.

De trifocale ReplaceLens is er ook in een torische variant, geschikt voor mensen met cilinder.

 


Hoe werkt de trifocale implantlens?
De oogarts verwijdert de natuurlijke lens uit het oog, waarna deze wordt vervangen door een kunstlens (de ReplaceLens). De totale ingreep duurt minder dan een uur. Wij beschikken over de AT LISA Trifocaal lens van Carl Zeiss en de Presbysmart van MTO. Met beide lenzen is het lezen van de krant, werken achter een computer of autorijden geen probleem meer. Of het nu dag of nacht is, de trifocale lens zorgt voor scherp en helder zicht. Voor deze behandeling heeft u een keuze uit twee operatie technieken: Catalys Precision Laser System (laser) of Phaco techniek. In geval van staar vergoedt uw zorgverzekeraar soms een deel van de lensimplantatie bij FYEO Medical. Vraag hier dus zeker naar bij uw zorgverzekeraar.

Voor wie is een trifocale implantlens geschikt?
Deze behandeling is voor iedereen geschikt die naast dichtbij en veraf ook goed zicht op tussen afstanden wenst. De lens is ideaal voor mensen met een kantoorbaan.

Voordelen trifocale implantlens
1. Verwijderen van (eventuele) staar
2. Snel herstel
3. Scherp zicht op drie afstanden


Ieder oog is anders, daarom kijken we samen met u wat uw wensen zijn en welke ReplaceLens voor u het meest geschikt is. Vraag nu een gratis vooronderzoek aan en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag een gratis vooronderzoek aan

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden

FYEO Medical

Beoordeling door klanten: 9.2/10 ­ 55 beoordelingen