FYEO Medical

Beoordeling door klanten: 9.2/10 ­ 55 beoordelingen
Zyoptix Personalised | FYEO Medical
Home » Behandelingen » Ooglaseren » Zyoptix Personalised

Zyoptix Personalised / Wavefront

Uw reden om te kiezen voor een ooglaserbehandeling is zien zonder bril of lenzen. Ons doel is om u het allerbeste zicht te geven. Hiervoor zijn onze laserbehandelingen uitstekend geschikt, maar we bieden nóg meer. Met een upgrade op onze standaard behandelingen is het mogelijk dat u beter ziet dan toen u een bril of lenzen droeg.

Een Zyoptix Personalised of Wavefront upgrade is de ultieme manier om uw zicht te laten corrigeren. Deze upgrades zijn mogelijk op al onze ooglaserbehandelingen.

 

Correctie tot in het kleinste detail

Allereerst maakt een speciaal lasersysteem een uiterst nauwkeurige analyse van uw hoornvlies. Bij een standaard lasertechniek gaat de laser alleen uit van de gemiddelde berekening van de bolling van het hoornvlies. Bij Zyoptix Personalised of Wavefront kunnen we tot in het kleinste detail zien hoe het oog is opgebouwd. Het hoornvlies is namelijk niet geheel gelijkmatig en vertoont altijd kleine onregelmatigheden.

Volledig afgestemd op uw wensen

Na de analyse stemt de computergestuurde laser de behandeling compleet af op uw wensen. Het hoornvlies wordt alleen behandeld waar nodig. Doordat de kleinste onregelmatigheden worden gecorrigeerd, wordt de kwaliteit van uw zicht aanzienlijk verbeterd. Een bijkomend voordeel van deze techniek is dat nachtblindheid geheel kan verdwijnen.

Aan de hand van de resultaten uit uw vooronderzoek kunnen onze optometristen u adviseren welke upgrade het beste bij u past.

Uw voordelen:

– Halo’s en schitteringen verminderen
– Nachtblindheid verdwijnt
– Details en contrasten worden beter zichtbaar

Vraag een gratis vooronderzoek aan

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden