Behandelingen

Home » Brilvervangende chirurgie » Behandelingen

De juiste oplossing voor ieder oog

Brilvervangende chirurgie is de perfecte optie wanneer u scherp zicht wilt hebben zonder hinder te ondervinden van bijvoorbeeld het dragen van een bril of contactlenzen.

Refractieve chirurgie is de verzamelnaam voor chirurgische ingrepen aan het oog, die ervoor zorgen dat het invallend licht weer exact op het netvlies terecht komt. Hiervoor bestaan verschillende technieken en behandelingen.  Wij helpen u graag met het kiezen van een passende behandeling die aansluit bij uw behoeften.

Bij FYEO Medical kunt u terecht voor Ooglaseren, Extralens implantatie en ReplaceLens implantatie. 

Ooglaseren

Ooglaseren is veruit het bekendste alternatief wanneer u van uw bril of lezen af wilt. Bij een ooglaserbehandeling past de oogchirurg de bolling van het oog met een laser aan, zodanig dat het licht weer exact op het netvlies valt en het zicht weer scherp wordt.
Meer informatie over ooglaseren

 


 

Extralens implantatie

Bij ExtraLenzen plaatst de oogchirurg een kunstlensje voor de natuurlijke ooglens. Het is als het ware een contactlens ín je oog in plaats van óp je oog. De lens gaat een levenlang mee en corrigeert het zicht op afstand. ExtraLens implantatie is een veel toegepaste en bovenal pijnloze methode om een oogafwijking te corrigeren.
Meer informatie over ExtraLens implantatie

 


 

ReplaceLens implantatie

Een ReplaceLens behandeling is ideaal wanneer u ouder bent dan 45 jaar en van het ongemak van uw bril of lenzen af wilt, of last hebt van staar. Bij deze behandeling vervangt de oogchirurg uw natuurlijke lens en implanteert hij een speciaal voor u op maat gemaakte ReplaceLens.
Meer informatie over ReplaceLens implantatie