Garantie en nazorg

Garantie en nazorg

FYEO Medical kiest samen met u voor de meest optimale techniek voor uw ogen. Toch kan het wel eens voorkomen dat het gewenste resultaat niet geheel wordt behaald.

De natuurlijke genezing van het oog is namelijk nog niet voor 100% voorspelbaar, waardoor een zeer klein percentage van de behandelingen in aanmerking komt voor een aanvullende behandeling. Indien dit zich voordoet, dan openbaart zich dit in bijna alle gevallen binnen de eerste maanden na de behandeling.

Omdat we altijd streven naar uw gewenste resultaat, kunnen we een herbehandeling uitvoeren. Met ons unieke garantiesysteem heeft u tot twee jaar na de behandeling een garantie van 100%. Een aanvullende behandeling wordt uitsluitend uitgevoerd indien dit medisch verantwoord is en de te corrigeren sterkte meer bedraagt dan + of – 0,50 dioptrie.

 • Daarnaast bent u standaard verzekerd van complete nazorg gedurende de eerste twee jaren:
 • Alle controles na de behandeling zijn de eerste twee jaar inbegrepen.
 • Gedurende het eerste jaar na de behandeling mag u gratis gebruik maken van kunsttranen(*1).

FYEO Medical biedt u een uniek garantiesysteem. Wanneer na meer dan twee jaar blijkt dat een aanvullende behandeling nodig is, dan ontvangt u nog steeds flinke kortingen op de behandelprijs. Deze kortingen zijn als volgt:

 
Jaar Kortingspercentage aanvullende behandeling
3 90% op geldende behandelprijs
4 80% op geldende behandelprijs
5 65% op geldende behandelprijs
6 55% op geldende behandelprijs
7 45% op geldende behandelprijs
8 35% op geldende behandelprijs
9 25% op geldende behandelprijs
10 15% op geldende behandelprijs
11 t/m 20 10% op geldende behandelprijs

 


Upgrade uw garantie met het Gold Service Contract

U heeft de mogelijkheid om de standaard garantie uit te breiden. Met het Gold Service Contract krijgt u ook na de eerste twee jaar na behandeling een vergoeding van 100% op controles en aanvullende behandelingen. De bijdrage voor een Gold Service Contract is € 72,50(*3) per jaar.

 • Het Gold Service Contract geeft u de volgende voordelen:
 • Alle controles zijn gratis.
 • Alle medicatie is gratis. (*2)
 • Alle aanvullende behandelingen zijn gratis.
 • Alle vooronderzoeken zijn gratis.
 • 20% korting op andere vormen van refractieve chirurgie.


*1 Dit met een maximum van 12 flesjes.
*2 De voorgeschreven medicatie kunt u bij uw vertrouwde apotheek ophalen. Het gaat hierbij om medicatie in de vorm van antibioticaoogdruppels, kunsttranen en in sommige gevallen om pijnstillers. De medicatie wordt in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar, maar let op; de kosten voor deze medicatie vallen in 80% van de gevallen binnen het eigen risico.
*3 De bijdrage van het Gold Service Contract kan jaarlijks worden herzien.

 • sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  Random image

  Direct een frisse blik?


  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende of cosmetische behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken

  Teruggebeld worden