Jan Aghina

Home » Brilvervangende chirurgie » Het team » Dr. Jan Aghina

Dr. Jan Aghina

Cosmetisch arts

• BIG-geregistreerd onder nummer: 09019650901

Dr. Jan CFM Aghina is opgeleid aan de Rijksuniversiteit Leiden en later gepromoveerd aan de Erasmusuniversiteit Rotterdam.
Hij begon zijn carrière als vliegerarts bij de Koninklijke Luchtmacht en gaf later leiding aan vele organisaties in de gezondheidszorg. Daarnaast bleef hij zijn beroep als arts uitoefenen om in contact te blijven met patiënten.
In zijn vrije tijd deed hij een opleiding goud- en zilversmeden, schilderde hij en legde hij zich toe op het beeldhouwen. Het esthetische gevoel dat hij daarmee ontwikkelde, nam hij mee naar de cosmetische geneeskunde, net als de benodigde handvaardigheid.

In de cosmetische geneeskunde volgde hij opleiding en trainingen aanvankelijk in Nederland, later ook in Barcelona, Wenen en Warschau. Hij was hoofdredacteur van het CG-magazine, het blad van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Hij is trainer voor fillers en PDO-draden en voortrekker voor het toepassen van de Happy Lift in de cosmetische praktijk. Ook is hij mede-initiator van de eerste Nederlandse intercollegiale toetsingsgroep in de cosmetische geneeskunde “Aesthetic Insights”.

Summary
Name
Jan Aghina
Job Title
Cosmetisch arts