PZP vergoedingen voor ooglaseren en lensimplantaties

PZP vergoedingen

FYEO Medical heeft in samenwerking met PZP diverse aantrekkelijke kortingen en vergoedingen afgesproken. Goed zicht is voor iedereen belangrijk, maar voor beroepen waarbij iedere seconde telt, is goed kunnen zien een must. Met uw PZP zorgverzekering hebt u bij FYEO Medical altijd recht op een korting van 10% op prijzen voor ooglaseren of lensimplantatie.

 

Volledige vergoeding met aanvullende verzekering

Heeft u een aanvullende Plus- of Jongerenverzekering van PZP, dan krijgt u een volledige vergoeding op een Lasek of PRK ooglaserbehandeling. Ook een lensimplantatie kan volledig worden vergoed indien ooglaseren niet mogelijk is. Wilt u graag een andere ooglasertechniek of implantlens zonder dat daarvoor een medische indicatie is, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. In dat geval krijgt u € 500,- korting op de totale factuur. Welke behandeling voor u het meest geschikt is, wordt pas duidelijk na een uitgebreid vooronderzoek. U kunt hiervoor altijd een afspraak maken. Het vooronderzoek is geheel vrijblijvend en verplicht u verder tot niets. Kijk hier wat het onderzoek inhoudt.

Waarom FYEO Medical?

FYEO Medical staat voor comfort, eerlijkheid en het beste resultaat.
Bij FYEO Medical krijgt u in ieder geval:

  • Uitgebreid vooronderzoek geheel gratis
  • 5 jaar garantie
  • Een all-in prijs:
  • Alle controles
  • Zonnebril, kunsttranen (max. 12 flesjes) en nachtbril (bij laserbehandeling)
  • Een eventueel noodzakelijke aanvullende behandeling
  • PLUS: Gratis tijdelijke bril of lenzen indien nodig (voorafgaand aan het vooronderzoek of behandeling)
  • Gratis overnachting na uw behandeling in hotel de Bengel indien u ver van de kliniek af woont
=>Let op: voor een behandeling krijgt u medicijnen voorgeschreven. Deze worden niet vergoed uit een aanvullende- of basisverzekering. De kosten voor deze medicatie worden eerst verrekend met uw openstaand eigen risico. U krijgt hiervoor dus een aparte factuur van uw apotheker.