FYEO Medical

Beoordeling door klanten: 9.2/10 ­ 55 beoordelingen
Afspraak maken | FYEO Medical | Al jarenlang de specialst
Home » Contactgegevens » Afspraak maken

Gratis afspraak maken

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Zowel onze brilvervangende vooronderzoeken als de cosmetische consulten zijn geheel vrijblijvend en verplichten u tot niets!

Ik wil graag een afspraak maken voor een:

Uw naam

Emailadres

Telefoonnummer

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door deze website.Lees meer over ons privacy statement

Vooronderzoek brilvervangende behandeling

FYEO Medical biedt voor ieder oog de beste oplossing. Wij kunnen als een van de weinige oogklinieken in Nederland álle typen brilvervangende behandelingen aanbieden. Wat voor u het beste resultaat gaat geven, hangt af van uw persoonlijke wensen in combinatie met het advies van onze oogartsen. Dit advies geven zij op basis van de metingen uit het vooronderzoek. Bij FYEO Medical is zowel het uitgebreide vooronderzoek (ter waarde van € 125,-) als de QuickScan volledig gratis, zelfs wanneer u besluit niet voor een behandeling te gaan.

Consult ooglidcorrectie

Ook wanneer u interesse heeft in ooglidcorrectie krijgt u eerst altijd een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit consult bespreekt u met de plastisch chirurg wat de mogelijkheden zijn. De ingreep vindt vervolgens op een andere dag plaats.