Injectables

Home » Cosmetische behandelingen » Injectables
Injectables
Injectables zijn injectievloeistoffen die met een fijn naaldje onder de huid worden ingebracht. Het toedienen van injectievloeistoffen kan het gezicht weer een jeugdige uitstraling geven. Injectables kunnen we onderverdelen in twee groepen: Spierontspanners en Fillers

Er bestaat soms wat verwarring tussen het gebruik van spierontspanners en fillers. Een spierontspanner is geen filler! Spierontspanners zorgen ervoor dat bepaalde spieren in het gezicht niet meer kunnen worden aangespannen en worden veel gebruikt om rimpels te verminderen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en rimpels rondom de lippen en neus.

Fillers gebruiken we om volume toe te voegen. Met een filler kunnen bijvoorbeeld lippen voller gemaakt worden, maar ook op plaatsen waar de huid wat verslapt is, kunnen fillers weer zorgen voor een gladder gezicht.

Bij FYEO Medical worden injectables alleen toegepast door een gecertificeerd plastisch chirurg of erkend cosmetisch arts en werken we alleen met tijdelijke injectievloeistoffen van gerenommeerde producenten.

Spierontspanners

Rimpels in het gezicht ontstaan vooral op de plaatsen waarmee we onze mimiek uitdrukken. Deze rimpels zijn met name te vinden in het gebied vanaf de neus tot aan de haargrens. Door veel te lachen, te fronsen of boos te kijken, vormen zich fijne lijntjes. Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces van de huid, blijven de lijntjes op een bepaald moment blijvend zichtbaar. Ook wanneer u uw gezicht niet aanspant. Daarnaast kunnen erfelijkheid, roken, zonlicht en gezondheidsproblemen factoren zijn in het ontstaan van rimpels.

Met een spierontspanner kunnen we deze rimpels verzachten en verminderen. Het eiwit in de spierontspanner zorgt ervoor dat bepaalde spieren die de rimpels veroorzaken, niet meer aangespannen kunnen worden. Het eiwit wordt rechtstreeks in de spier gespoten en het effect is na een paar dagen zichtbaar. Na ongeveer 1 week kunt u het effect goed waarnemen. De spierontspanner is na 3 tot 6 maanden uitgewerkt. Een behandeling is het meest effectief bij regelmatige herhaling.

Lees hier meer over het verloop van een behandeling.

Fillers

Fillers zorgen voor meer volume op plaatsen waar dit gewenst is. Een populaire behandeling is het opvullen van de lippen. Daarnaast wordt het gebruikt om meer volume aan te brengen daar waar het als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces verdwenen is. Hierbij valt te denken aan ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken of een verslapte kaaklijn. Bij FYEO Medical gebruiken we tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en essentieel voor het behouden van hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid. Door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging, vrije radicalen en uiteraard het natuurlijke verouderingsproces, neemt het gehalte aan hyaluronzuur met de jaren af. Wanneer we hyaluronzuur injecteren, kan de huid weer gladder worden met een natuurlijk ogend resultaat. Het effect houdt zo’n 6 tot 12 maanden aan.

Lees hier meer over het verloop van een behandeling.

Prijzen spierontspanners en fillers

Een behandeling met spierontspanners begint vanaf  € 195,-
Een behandeling met hyaluronzuurfillers begint vanaf  € 375,-

Ga naar tarieven

Vrijblijvend cosmetisch consult?

 

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Direct een frisse blik?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende of cosmetische behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden