Injectables

Injectables

Botox en fillers vallen onder de noemer ‘Injectables’.  Injectables zijn injectievloeistoffen die met een fijn naaldje onder de huid worden ingebracht. Een zeer effectieve manier om er in een mum van tijd jaren jonger uit te zien.

Dankzij de werking van de vloeistof worden rimpels en fijne lijntjes opgevuld en gezichtscontouren verbeterd. Ook kunnen lippen voller gemaakt worden. Bij FYEO Medical worden injectables toegepast door een erkend plastisch chirurg en werken we alleen met het originele Botox®, Vistabel® en fillers van Princess®.

Botox

devider

Een jonger gezicht in een mum van tijd
Botox laat spieren ontspannen en zorgt daarmee voor verzachting van rimpels. U kunt daarbij denken aan fronsrimpels, voorhoofdslijnen, kraaienpootjes of een onrustige kin. Door een behandeling met botuline toxine (Botox) laten we de spieren die druk veroorzaken ontspannen en dat geeft u weer een frisse en minder strenge gelaatsuitdrukking. Bij FYEO Medical werken we met het originele Botox® en Vistabel®.

Fillers

devider

Direct een stralend resultaat
Fillers zorgen voor direct meer volume op plekken waar dit als gevolg van het ouder worden verdwenen is. Hierbij valt te denken aan ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken of een verslapte kaaklijn. De Princess® fillers die we gebruiken zijn op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en is essentieel voor het behouden van de hydratatie, de stevigheid en de elasticiteit van de huid.

 

 

 

 

 • sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea

  Direct een frisse blik?


  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende of cosmetische behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken

  Teruggebeld worden