Injectables

Injectables

Effectieve en natuurlijke rimpelbehandeling

Injectables zijn injectievloeistoffen die met een fijn naaldje onder de huid worden ingebracht. Een zeer effectieve manier om er in een mum van tijd jaren jonger uit te zien. Injectables kunnen we onderverdelen in twee groepen; spierontspanners en fillers. Spierontspanners worden vaak gebruikt om rimpels te verminderen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en rimpels rondom de lippen en neus.

Er bestaat soms wat verwarring tussen het gebruik van spierontspanners en fillers. Een spierontspanner is geen filler! Spierontspanners zorgen ervoor dat bepaalde spieren in het gezicht niet meer kunnen worden aangespannen. Fillers gebruiken we om volume toe te voegen. Met een filler kunnen bijvoorbeeld lippen voller gemaakt worden, maar ook op plaatsen waar de huid wat verslapt is, zijn fillers zeer effectief om weer een gladder gezicht te krijgen.


Bij FYEO Medical worden injectables alleen toegepast door een gecertificeerd plastisch chirurg of erkend cosmetisch arts en werken we alleen met tijdelijke injectievloeistoffen van gerenommeerde producenten.

Spierontspanners

Rimpels in het gezicht ontstaan vooral op de plaatsen waarmee we onze mimiek uitdrukken. Deze rimpels zijn met name te vinden in het gebied vanaf de neus tot aan de haargrens. Door veel te lachen, te fronsen of boos te kijken, vormen zich fijne lijntjes. Als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces van de huid, blijven de lijntjes op een bepaald moment blijvend zichtbaar. Ook wanneer u uw gezicht niet aanspant. Daarnaast kunnen erfelijkheid, roken, zonlicht en gezondheidsproblemen factoren zijn in het ontstaan van rimpels.

Met een spierontspanner kunnen we deze deze verzachten of zelfs helemaal laten verdwijnen. Het eiwit in de spierontspanner zorgt ervoor dat bepaalde spieren die de rimpels veroorzaken, niet meer aangespannen kunnen worden. Het eiwit wordt rechtstreeks in de spier gespoten en het effect is na een paar dagen zichtbaar. Na 1 week is het resultaat optimaal. De spierontspanner is na 3 tot 6 maanden uitgewerkt. Een behandeling is het meest effectief bij regelmatige herhaling.

Lees hier meer over het verloop van een behandeling.

Fillers

Fillers zorgen direct voor meer volume op plaatsen waar dit gewenst is. Een populaire behandeling is het opvullen van de lippen. Daarnaast wordt het gebruikt om meer volume aan te brengen daar waar het als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces verdwenen is. Hierbij valt te denken aan ingevallen wangen, omlaaghangende mondhoeken of een verslapte kaaklijn. Bij FYEO Medical gebruikten we tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam en essentieel voor het behouden van hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid. Door omgevingsfactoren zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging, vrije radicalen en uiteraard het natuurlijke verouderingsproces, neemt het gehalte aan hyaluronzuur met de jaren af. Met het injecteren van hyaluronzuur wordt de huid direct gladder. U ziet meteen het natuurlijk ogende resultaat. Het effect houdt zo’n 6 tot 12 maanden aan.

Lees hier meer over het verloop van een behandeling.

Prijzen spierontspanners en fillers

Een behandeling met spierontspanners begint vanaf  € 195,-
Een behandeling met hyaluronzuurfillers begint vanaf  € 375,-

Ga naar tarieven

Vraag een vrijblijvend cosmetisch consult aan

 

 • sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  Random image

  Direct een frisse blik?


  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende of cosmetische behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken

  Teruggebeld worden


Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Product Name
injectables