Universkin™

Universkin™

Huidverzorging

UniverskinTM huidverzorging is een unieke maatoplossing voor huidverzorging die aansluit op de individuele huid. Maatwerk waarvan de effectiviteit klinisch bewezen is. De huid is ons grootste orgaan, maar het is de laatste die wordt gevoed. Om een goede, gezonde huid te beschermen en eventueel te corrigeren is er een huidverzorgingsregime nodig. Misschien wordt u afgeschrikt door de vele ingrediënten op labels en de overvloed aan huidverzorgingsmerken op de markt. Wat als iemand dit voor u oplost? Wat als iemand uw huid beoordeelt en de actieve ingrediënten hierop afstemt?

Wat is UniverskinTM ?

POM – een state-of-the-art laboratorium in Nice, Frankrijk – heeft een huidverzorgingspakket geformuleerd dat voor iedereen beschikbaar is maar niet voor iedereen hetzelfde is. In plaats van generieke huidverzorging die massaal wordt geproduceerd gericht op huidtypes (gevoelig, droog, ‘normaal’), geloven zij in een meer individuele benadering. Zij hebben de diverse actieve ingrediënten bestudeerd, die zich reeds bewezen hebben op het gebied van verbetering van huidkwaliteit. Na huidanalyse worden de juiste ingrediënten in uw bijzijn gemengd. Juist dit concept maakt het uniek op de cosmetische markt.
U vertelt tijdens uw consult wat u met uw huidverzorging wil bereiken. De opgeleide medewerkers van de UniverskinTM klinieken identificeren uw behoeften met hun expertise en ervaring, waardoor u een unieke combinatie van actieve ingrediënten krijgt aangemeten, alleen voor u.

 

Kleuren alfabet

Om uw formule samen te kunnen stellen wordt er een huidanalyse uitgevoerd aan de hand van een vragenlijst die is opgebouwd rond 8 kleuren die corresponderen met de 8 belangrijkste functies van de huid. Zo kunnen wij de voor u relevante werkzame stoffen selecteren uit de 19 die beschikbaar zijn.

Uw UniverskinTM specialist kiest de werkzame stoffen en u kiest uw favoriete textuur. Er zijn in totaal 1159 formuleringen mogelijk in 57 verschillende concentraties.

In minder dan een minuut wordt uw huidverzorgingsformule samengesteld, terwijl u erbij bent.

Deze formule zal in de loop van de tijd worden afgestemd op uw leefstijl, leeftijd, huidconditie, seizoens- en omgevingsinvloeden.

 

Vraag een vrijblijvend cosmetisch consult aan

 

 • sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea

  Direct een frisse blik?


  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende of cosmetische behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken

  Teruggebeld worden