Universkin™

Home » Cosmetische behandelingen » Universkin™
Universkin™

 1. Op maat gemaakt, speciaal voor uw huid
 2. Kleuren alfabet
 3. Ben ik een goede kandidaat?
 4. Welke indicaties behandelt Universkin™?

Huidverzorging

FYEO Medical introduceert als eerste kliniek in Nederland Universkin™; unieke huidverzorging die volledig op maat wordt gemaakt. De producten van Universkin worden precies afgestemd op uw leefstijl, leeftijd, huidconditie, seizoens- en omgevingsinvloeden. Na enkele weken biedt het zichtbaar resultaat voor de moeilijkste huidproblemen zoals pigmentatie en rosacea, maar ook de huid zonder problemen krijgt bij regelmatig gebruik een frissere, gezondere en stralendere teint.

Op maat gemaakt, speciaal voor uw huid

Onze huid is het grootste orgaan dat we bezitten. Het beschermt ons als eerste tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid zorgt ervoor dat we niet snel oververhit, onderkoeld of uitgedroogd raken. Daarnaast geeft onze huid ons belangrijke informatie over het wel of niet goed functioneren van het lichaam als geheel. Goede verzorging is daarom essentieel. U kunt natuurlijk kiezen voor generieke huidverzorging die massaal wordt geproduceerd. Er zijn voldoende crèmepjes gericht op huidtypes zoals een gevoelige, droge of normale huid. Maar omdat iedere huid uniek is, heeft ze vaak meer nodig dan de ingrediënten voor 1 enkel huidtype.

Universkin™ huidverzorging is volledig gebaseerd op een individuele benadering. Tijdens uw consult vertelt u onze huidexpert wat u met uw huidverzorging wilt bereiken. Na een grondige huidanalyse wordt er in uw bijzijn een basisserum gemengd met de actieve ingrediënten die uw huid nodig heeft.

Kleuren alfabet

Om uw formule samen te kunnen stellen wordt er een huidanalyse uitgevoerd aan de hand van een vragenlijst die is opgebouwd rond 8 kleuren die corresponderen met de 8 belangrijkste functies van de huid. Zo kunnen wij uit 19 beschikbare ingrediënten de juiste stoffen kiezen die voor u relevant zijn.

Uw Universkin-specialist kiest de werkzame stoffen en u kiest uw favoriete textuur. Er zijn in totaal 1159 formuleringen mogelijk in 57 verschillende concentraties.

In minder dan een minuut wordt uw huidverzorgingsformule samengesteld, terwijl u erbij bent. Deze formule wordt afgestemd op uw leefstijl, leeftijd, huidconditie, seizoens- en omgevingsinvloeden.

Ben ik een goede kandidaat?

Vanwege de aard van het systeem is iedereen geschikt voor deze huidverzorgingsbehandeling.

Welke indicaties behandelt Universkin™?

 • Acne
 • Huidveroudering
 • Bruine vlekjes
 • Droge huid
 • Verkleuring van de huid
 • Ontsteking van de huid
 • Vettige huid
 • Geoxideerde huid
 • Pigmentatie
 • Roodheid
 • Rosacea

Vraag een vrijblijvend cosmetisch consult aan

Check hier de review van Beautyblogger Babs

 

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Direct een frisse blik?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden