Dr. Frank Kerkhoff opereert eigen vader - FYEO Medical
Dr. Frank Kerkhoff opereert eigen vader

Dr. Frank Kerkhoff opereert eigen vader

Operatie
Dinsdag 15 januari 2019 was voor Chris Kerkhoff (78) een hele bijzondere dag. Hij had namelijk staar en is deze dag bij FYEO Medical geopereerd door zijn eigen zoon Dr. Frank Kerkhoff.

Dr. Frank Kerkhoff is oogarts bij FYEO Medical en het Maxima Medisch Centrum. Toen bleek dat zijn vader staar had, wilde hij hem graag zelf behandelen. “Omwille van kwaliteit en veiligheid, mede door middel van de Catalys en omdat ik beide ogen in één keer kan opereren heb ik besloten mijn vader hier te behandelen” Aldus Dr. Kerkhoff.

Hoewel dit voor beide een spannende dag was, is de operatie uitstekend verlopen! De woorden van Dr. Kerkhoff direct na de behandeling: “Ik ben net klaar met de operatie van mijn vader, beide kanten gedaan en beiden perfect gegaan. Hij was een voorbeeldige patiënt. Ik moet zeggen, het was een hele bijzondere ervaring. Hij gaf zelf ook aan dat hij het heel bijzonder en emotioneel vond. We zijn beiden benieuwd naar het resultaat”.

Ook benieuwd naar het resultaat? We zullen na het herstel laten weten wat het uiteindelijk resultaat is. Benieuwd hoe de behandeling is verlopen? Bekijk dan de video hier onder.

Meer informatie over de ReplaceLens? Kijk dan hier.


Wilt u weten of FYEO Medical iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis vooronderzoek. U kunt natuurlijk ook bellen met: 0497-360860.

Gratis vooronderzoek?