FYEO Medical nummer 1 in ooglaseren - FYEO Medical
FYEO Medical nummer 1 in ooglaseren

Elsevier onderzocht 231 zelfstandige klinieken in Nederland
FYEO Medical nummer 1 in ooglaseren

Het is natuurlijk heel makkelijk om zelf te roepen dat je nummer 1 bent in ooglaseren, maar het is nog veel beter als dat uit grondig en onafhankelijk onderzoek is gebleken. FYEO Medical is volgens Elsevier de beste kliniek in ooglaseren!

Weekblad Elsevier liet een onderzoek uitvoeren op de kwaliteit van zelfstandige klinieken in Nederland. Hierbij werden 231 klinieken beoordeeld. Net als ziekenhuizen moeten klinieken wettelijk zijn gerechtigd om medische zorg te verlenen. Daarmee vallen ze onder het toezicht van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Klinieken werden beoordeeld op het hebben van een ZKN-keurmerk, patientveiligheid, organisatie, uitvoering, eindoordeel en het verschil ten opzichte van een eerder onderzoek. De score is uitgedrukt in vier bollen: 1 bol als laagste en 4 bollen als hoogste score. Voor de 231 klinieken is per behandeling een verdeling van scores vastgesteld, uitgedrukt in bollen. Een uitgebreide toelichting op de berekening en een overzicht van alle gebruikte indicatoren staan op www.elsevierweekblad.nl/besteklinieken


Wilt u weten of FYEO Medical iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis vooronderzoek. U kunt natuurlijk ook bellen met: 0497-360860.

Gratis vooronderzoek?