Kristof Grandsard in Content Magazine | FYEO Medical
Kristof Grandsard in Content Magazine

Kristof Grandsard liet ExtraLenzen plaatsen bij FYEO Medical

Kristof Grandsard

“Ik ga voor de nieuwste technieken”

Kristof Grandsard (30) is personal trainer, coach en voedingsspecialist. In 2015 startte hij zijn bedrijf Upgrade Training in het Belgische Mol. In een mum van tijd ontpopte zijn eenmanszaakje, dat trainingen aan huis gaf, zich tot een volwaardig bedrijf met zeven trainers en een eigen pand. Een klant van het eerste uur is oogarts Barbara Leyssens. Omdat Kristof zijn contactlenzen niet meer kon verdragen, raadde Barbara hem een brilvervangende behandeling bij FYEO Medical aan. “Als je altijd bezig bent om het lichaam perfect in conditie te krijgen, dan kunnen je ogen niet achterblijven.”

“Mijn hele leven al draait alles om sport. Toen ik op mijn twaalfde een brilletje moest, was dat echt een ramp. Al na twee maanden verruilde ik die bril voor een paar lenzen en die heb ik de jaren daarna zowat dag en nacht gedragen. Dat kan natuurlijk niet gezond zijn voor je ogen. Bovendien was ik onbewust altijd op mijn hoede om ze niet kwijt te raken, dus ik wilde onderhand wel eens van die lenzen af. Ik had bij een Belgische oogkliniek al ooit eens informatie opgevraagd over ooglaseren, maar die kliniek vond ik niet zo professioneel overkomen. Toen Barbara me vertelde dat een vooronderzoek bij FYEO Medical gratis is, hoefde ik niet lang na te denken.”

De nieuwste iPhone

“Vanaf het moment dat ik binnenstapte bij de kliniek in Eersel had ik een goed gevoel. Het interieur is stijlvol en de service zeer goed. Barbara vertelde me dat er onlangs veel is geïnvesteerd in de nieuwste apparatuur. In veel klinieken staan apparaten van soms meer dan tien jaar oud. Dat hoeft niet te betekenen dat het niet in orde is, maar ik ga toch graag mee met de technieken van nu. Als de iPhone X te koop is, ga je toch ook geen iPhone 6 meer kopen? Ik ging er vooraf vanuit dat ik een ooglaserbehandeling zou krijgen, maar uit de oogmetingen bleek dat het oppervlak van mijn hoornvlies daarvoor ongeschikt was. Een ExtraLens implantatie was daarom de enige optie. Dan plaatst de oogarts een soort contactlens ín je oog.”

“Omdat ik Barbara goed ken, was ik totaal niet zenuwachtig voor de behandeling. Ik had het volste vertrouwen in haar. Wat ik heel chill vond, was dat ze tijdens de ingreep gewoon tegen mij bleef kletsen. Ze legde uit wat ze precies aan het doen was en vertelde tegen de assistentes dat ik haar personal trainer was. Dat gaf zo’n relaxte sfeer. Voor ik het wist, was het al gedaan. De dagen na de behandeling was wel even slikken voor mij… de eerste maand mocht ik niet echt zware inspanning leveren. Dat is met mijn beroep bijna onmogelijk! Ik ben zó gewend om tijdens een les snel even iets voor te doen. Gelukkig is die periode nu voorbij. Het is het me allemaal waard geweest. Dit geeft zoveel meer gemak. Het voelt als een luxe en met sporten is het echt zalig.”

Topprestatie

“Ik vind het een voorrecht om dit werk te mogen doen. Ik ontmoet de meest fantastische mensen. Zo coachte ik een dame die onder mijn begeleiding ruim 40 kilo is afgevallen. Dat is zo’n topprestatie. De dankbaarheid van zo iemand is onbetaalbaar. Ik train ook veel mensen uit het bedrijfsleven en van hen kan ik zelf eveneens veel leren, want succesvol ondernemen is naar mijn mening ook topsport. Dat heeft me dan weer geïnspireerd om een speciaal programma te ontwikkelen voor managers en directeuren. En niet onbelangrijk; zonder dit werk had ik Barbara nooit leren kennen en dankzij haar kan ik iedere dag weer met een scherpe blik aan mijn toekomstplannen werken!”


Wilt u weten of FYEO Medical iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis vooronderzoek. U kunt natuurlijk ook bellen met: 0497-360860.

Gratis vooronderzoek?

Summary
Name
Kristof Grandsard