Yvonne Schuiveling- Het eerste consult | FYEO Medical
Yvonne Schuiveling- Het eerste consult

Bijna klaar voor de behandeling

Extra controle 
Zoals ik in mijn vorig verhaal vertelde blijkt uit de metingen van het vooronderzoek dat ik geschikt ben voor een ReplaceLens behandeling. Om definitief groen licht te krijgen voor mijn behandeling, ging ik op consult bij mijn behandelend arts, Dokter Kerkhoff. Voorafgaande aan het consult werden mijn ogen gedruppeld, zodat hij goed mijn ogen kon onderzoeken. Sinds kort hebben we bij FYEO Medical een nieuw apparaat, de I-trace. We zijn de enige kliniek in Nederland met deze apparatuur. Het apparaat kan na een meting van slechts 5 minuten het oog in kaart brengen en zo eventuele toekomstige (problemen) na een behandeling vooraf voorspellen. Nadat dr. Kerkhoff enkele tests had gedaan, bleek dat mijn glasvocht voldoende was losgelaten van het netvlies. Dit is een natuurlijk proces tijdens het klimmen van de leeftijd. indien het glasvocht niet voldoende zou zijn losgelaten, zou de behandeling worden uitgesteld. Ik was dus erg blij met dit nieuws.

Gezonde spanning
Dagelijks hoor ik de ervaringen van cliënten en ik zie hoe blij ze zijn met het resultaat. Maar nu de behandeling steeds dichterbij komt, voel ik gek genoeg toch opeens wat gezonde spanning. Ik, die honderden cliënten al verteld heb dat een oogbehandeling snel gebeurd is en dat je helemaal geen angst hoeft te hebben, zoek ineens toch bevestiging bij collega’s. Een begrijpelijk en volkomen menselijke spanning, omdat je toch tijdelijk de controle uit handen geeft. Je moet vertrouwen op de professionaliteit en kundigheid van de arts.

Ik leef nu echt toe naar mijn behandeling. Dit komt steeds dichterbij. Ik laat snel weer van mij horen!

Hartelijke groet, Yvonne