FYEO Medical

Beoordeling door klanten: 9.2/10 ­ 55 beoordelingen
Ooglaseren Antwerpen - FYEO Medical
Home » Ooglaseren Antwerpen

Ooglaseren Antwerpen

Woont u in (de buurt van) Antwerpen? En wilt u graag iedere morgen wakker worden met een scherpe blik? Zonder bril of lenzen? Het kan bij FYEO Medical in Eersel, dé kliniek voor brilvervangende chirurgie. Speciaal voor iedereen uit Antwerpen en omgeving bieden wij daarom een gratis hotelservice aan. Gun uzelf weer de vrijheid en onafhankelijkheid van visuele hulpmiddelen.

Ooglaseren Antwerpen

Ooglaseren is veruit het bekendste alternatief wanneer u van uw bril of lenzen af wilt. Bij een ooglaserbehandeling past de oogarts de bolling van het oog met een laser zodanig aan, dat het licht weer exact op het netvlies valt en het zicht weer scherp wordt. Ooglaseren bestaat uit twee stappen; het bereiken van het stroma (laag in het hoornvlies) en het corrigeren van de sterkte door middel van een laser. Bekijk direct onze ooglaserbehandelingen.

Het bereiken van het stroma

Ooglaseren vindt niet plaats op de buitenste laag van het oog, maar op een laagje daaronder, het stroma. Om het stroma te kunnen bereiken dient het buitenste laag eerst te worden losgemaakt. De populairste technieken om dit te doen zijn ReLEx SMILEIntraLasikTransPRK en Lasek.

Het corrigeren van uw sterkte

De volgende stap bij ooglaseren is het corrigeren van de sterkte. Welke lasertechniek voor uw ogen het meest geschikt is, wordt gedeeltelijk bepaald door de meetgegevens uit uw vooronderzoek. Hierbij kijken we naar de sterkteafwijking van uw oog, de dikte van het hoornvlies en de grootte van uw pupil.

Naast de technische aspecten kijkt de arts naar uw persoonlijke wensen. We nemen tijdens een vooronderzoek ruim de tijd om alle mogelijkheden van ooglaseren met u te bespreken en vragen te beantwoorden. Bij alle ooglasertechnieken geldt hetzelfde eindresultaat: scherp zicht met eigen ogen.

FYEO Medical staat in Antwerpen en omstreken bekend als één van de meest innovatieve klinieken van de Benelux met zeer compleet uitgeruste onderzoekskamers, een OK voor laserbehandelingen met vier verschillende lasers en een OK voor lensimplantaties. De operatiekamers zijn bovendien voorzien van speciale luchtbehandeling installaties die de luchtkwaliteit 24 uur per dag, 7 dagen per week perfect in balans houden. Onze gerenommeerde oogartsen hebben tezamen al meer dan 30.000 tevreden cliënten mogen behandelen uit Antwerpen en omstreken.

Om uw veiligheid en zekerheid te garanderen staan we onder streng toezicht van erkende kwaliteitsinstituten zoals ZKN en hebben we al sinds het ontstaan van FYEO Medical alle nodige keurmerken in huis. Onze oogartsen zijn uitsluitend gekwalificeerde BIG- en MSRC-geregistreerde artsen.

Welke behandeling past bij u?

Populaire ooglaserbehandelingen

ReLEx SMILE

devider

De meest zachtaardige ooglasertechniek, voor extreem snel herstel.
Meer informatie

Intralasik_geel

IntraLasik

devider

Bij deze comfortabele techniek wordt er een flapje gecreëerd.
Meer informatie

TransPRK

devider

De enige methode waarbij het oog niet aangeraakt wordt, daarmee zeer veilig
Meer informatie

Lasek

devider

Perfecte lasermethode voor personen met een afwijkend of te dun hoornvlies
Meer informatieUpgrade uw behandeling voor het beste resultaat

HD zicht met een gepersonaliseerde behandeling

FYEO Medical biedt de unieke mogelijkheid om uw behandelmethode te personaliseren. Hierdoor kunt u het maximale uit uw behandeling halen. Ieder oog is namelijk anders. Deze techniek, genaamd Zyoptix Personalised of wavefront, biedt de mogelijkheid om niet alleen uw oogsterkte, maar ook andere oogafwijkingen te corrigeren. Hierdoor wordt uw zicht niet alleen scherper, maar verbetert het ook de kwaliteit en contrast.

Het is zelfs mogelijk dat u na de behandeling beter zicht heeft dan wanneer u een bril of lenzen droeg.

Meer over een gepersonaliseerde behandeling


Overige ooglaserbehandelingen

Ooglaserbehandelingen worden al sinds begin jaren ’80 uitgevoerd. De techniek heeft zich afgelopen jaren razendsnel ontwikkeld, waardoor de kwaliteit van ooglaserapparatuur aanzienlijk is verbeterd. FYEO Medical vindt het belangrijk dat uw behandeling zo veilig en comfortabel verloopt, zodat u uiteindelijk het best mogelijke resultaat verkrijgt. Verouderde technieken worden dan ook alleen nog op verzoek toegepast.