Catalys Precision Laser System | FYEO Medical
sfsdf
Home » Over FYEO Medical » Apparatuur » Catalys Precision Laser System

Catalys Precision Laser System

Een ReplaceLens behandeling is ideaal wanneer u ouder bent dan 45 jaar en van het ongemak van uw bril of lenzen af wilt of last hebt van staar. Bij deze behandeling vervangt de oogchirurg uw natuurlijke lens en implanteert hij  een speciaal voor u op maat gemaakte ReplaceLens.

Tot voor kort bestond er voor het inbrengen van een ReplaceLens slechts één techniek; de zogenaamde phaco emulsificatie. Een uitstekende techniek wanneer hij uitgevoerd wordt door ervaren en kundige oogchirurgen, maar wel een techniek die volledig handmatig wordt uitgevoerd.

Het Catalys Precision Laser System biedt voor een ReplaceLens implantatie een compleet nieuwe techniek die volledig lasergestuurd werkt en de behandeling daarmee nog preciezer uitvoerbaar maakt. Het herstel zal dankzij deze techniek sneller zijn en het uiteindelijke resultaat beter voorspelbaar. Tevens is de kans op een aanvullende behandeling om het uiteindelijk gewenste resultaat te bereiken dankzij deze nieuwe techniek vele malen kleiner geworden.

Welke behandeling past bij u?


Beter voorspelbaar resultaat
Zeer hoge mate van voorspelbaarheid van het te verwachten zichtresultaat na behandeling.

Het meest optimale gezichtsvermogen
Perfect gecentreerde, ronde opening aan de voorzijde, tien keer nauwkeuriger dan wat met de hand haalbaar is. Voor het meest optimale gezichtsvermogen.

Sneller herstel
Significant minder ultrasone energie nodig vanwege lensfragmentatie en daardoor sneller herstel.

Minder kans op reststerkte
Met een nauwkeurigheid van 0.01mm incisies maken voor het plaatsen van de kunstlens inclusief corrigeren van cilinderafwijkingen.

 

Wat kost het?

Voor een behandeling met de Catalys berekenen wij een toeslag van 995 euro per oog. Met de zorgvergoeding van 10%, waarop iedereen bij FYEO Medical recht heeft, betaalt u slechts een toeslag van 896 euro per oog. Kijk hier of u recht heeft op mee rkorting met uw (aanvullende) zorgverzekering.

Ook voor deze nieuwste en meest innovatieve techniek biedt FYEO Medical u de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Vraag een gratis vooronderzoek aan