FYEO Medical

Beoordeling door klanten: 9.2/10 ­ 55 beoordelingen
Keurmerken en ethiek | FYEO Medical
Home » Over FYEO Medical » Keurmerken en ethiek

Keurmerken en ethiek

FYEO Medical stelt hoge eisen aan een persoonlijk en zeer uitgebreid onderzoek, een uiterst nauwkeurige behandeling en een gedegen nazorg voor iedere cliënt. Om dit te garanderen, werken bij ons uitsluitend gekwalificeerde BIG- en MSRC-geregistreerde refractiechirurgen. Daarnaast stelt FYEO Medical hoge eisen aan infectiepreventie.

Hoge eisen en strenge controle

Na een grondige en strenge audit is oogkliniek FYEO Medical officieel erkend door de Inspectie Gezondheidszorg, de onafhankelijke organisatie voor hooggekwalificeerde en ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland)

ZKN

ZKN ziet erop toe dat zowel het medisch handelen als de organisatie in de aangesloten klinieken op een hoog peil staan. Vanzelfsprekend voldoen de ZKN-klinieken aan de wettelijke richtlijnen. In dat opzicht staan ze onder toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Daarnaast kent de ZKN ook zeer strenge kwaliteitseisen voor aangesloten particuliere klinieken. Door deze strenge kwaliteitseisen te stellen onderscheiden de ZKN-klinieken zich duidelijk in betrouwbaarheid en kwaliteit van andere particuliere medische centra.
www.zkn.nl – Certificaatnummer ZKN Keurmerk: K44680

 


 

ZKN VMS

Goede zorg is veilige zorg. Omdat zelfstandige klinieken met het ZKN keurmerk de hoogste kwaliteit leveren, willen zij ook de veiligste zorg leveren. Sinds 1 januari 2013 is het Veiligheids Management Systeem (VMS) een verplicht onderdeel van het ZKN keurmerk. Alleen de klinieken die op alle punten voldoen aan het beheersen van de veiligheid mogen dit keurmerk dragen.
www.vmszkn.nl – Certificaatnummer ZKN VMS Keurmerk: K44680/03


NOG

Het Nederlands Oogheelkundig Genootschap (NOG) visiteert de refractiechirurgen in Nederland. Hierbij toetst het NOG of de chirurgen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen op het gebied van technische zorg, de bejegening van de klant en de resultaatverwerking.
www.oogheelkunde.org  Alle oogartsen van FYEO Medical zijn lid van het NOG


NGRC

Het Nederlands Gezelschap voor Refractiechirurgie is opgericht als werkgroep van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) in 1997. Zij stelt zich ten doel de kwaliteit van de refractiechirugie in Nederland te bewaken en te bevorderen. De leden van het NGRC zijn oogartsen die zich bezighouden met het uitvoeren van refractiechirurgische ingrepen in Nederland, en tevens lid zijn van het NOG. Het NGRC stelt richtlijnen op voor het veilig en verantwoord beoefenen van refractie chirurgie.
www.ooglaseradvies.org – Voor meer informatie over NGRC en refractie chirurgie


Brandveilig gebouw

Wanneer is een gebouw brandveilig? om dit aan te kunnen tonen heeft kwaliteitsbedrijf Kiwa Nederland in samenwerking met Brandweer Haaglanden het keurmerk Brandveilig Gebruik Bouwwerken (BGB) ontworpen. Een gebouw wordt geinspecteerd op basis van het Kiwa BGB-opnamerapport. Als hieruit blijkt dat de bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen aan de gestelde wettelijke eisen voldoen, wordt het Kiwa brandveiligheidskeurmerk verstrekt.Dit keurmerk duidt aan dat de eigenaar of gebruiker zijn verantwoordelijkheid heeft genomen in het op orde krijgen van de brandveiligheid. Daarnaast versterkt het keurmerk het veiligheidsimago van de organisatie.

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden