Virtuele tour

Virtuele tour

FYEO Medical vindt het belangrijk dat u wordt behandeld in een kliniek waar u een goed gevoel bij hebt. Door onze persoonlijke begeleiding  kunnen wij de beste zorg bieden, ook ná uw behandeling. We nemen ruim de tijd voor iedere afspraak.

Bent u benieuwd hoe onze kliniek er van binnen uitziet? Maak dan een virtuele tour via de onderstaande 360-graden foto’s.

 

A-klasse operatiekamers

Uiteraard wilt u een behandeling op topniveau. We letten in onze werkwijze op de kleinste details. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in onze strikte kwaliteits- en veiligheidseisen. Onze moderne operatiekamers zijn ingericht met de meest geavanceerde apparatuur. Deze worden 24 uur per dag, 7 dagen per week in dezelfde klimatologische condities gehouden.


Uitgebreid, persoonlijk vooronderzoek

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een grondig oogonderzoek plaats. Hierbij verrichten we vele metingen en bekijken we uw oog tot in ieder detail. Wij werken uitsluitend met de beste apparatuur. De uitkomst van dit onderzoek is essentieel voor het resultaat.


Een comfortabele lounge

Om het zo aangenaam mogelijk te maken voor u en uw eventuele begeleider is onze lounge is van alle gemakken voorzien. Comfortabele stoelen, diverse flatscreen-tv’s en de nieuwste magazines. Uiteraard is er gratis WI-FI en de beschikking over computers met internet. Ook mag u gratis gebruik maken van onze koffiecorner met koffie, thee, diverse frisdranken en sappen, soep en koekjes.

 • sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  sea
  Random image

  Direct een frisse blik?


  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende of cosmetische behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken

  Teruggebeld worden