FYEO Medical

Beoordeling door klanten: 9.2/10 ­ 55 beoordelingen
Vraag en Antwoord Coronavirus - FYEO Medical

UPDATE | Maatregelen Coronavirus FYEO Medical

In navolging wat het kabinet heeft besloten, willen we onze maatschappelijke en morele verantwoordelijkheid nemen om de veiligheid van cliënten, bezoekers en medewerkers te kunnen blijven waarborgen.

FYEO Medical heeft daarom besloten om in de periode van 17 maart tot en met 6 april alle vooronderzoeken en behandelingen te stoppen. Controles worden zo veel mogelijk telefonisch gedaan, maar mocht er een duidelijke reden zijn om toch naar FYEO Medical te komen , dan kunt u uiteraard bij ons terecht. Voor spoedzorg blijven we ook open.

We kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn, daarom staan hieronder de veel gestelde vragen.

Ik heb een afspraak of behandeling in de periode 17 maart tot en met 6 april, wat betekent de sluiting voor mijn afspraak?
Heeft u in de afgelopen periode een behandeling gehad en heeft u een controle afspraak, dan wordt deze omgezet naar een telefonische afspraak. U wordt op die dag door ons gebeld, u hoeft niet zelf te bellen.

Medewerkers van FYEO Medical nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om uw vooronderzoek, consult of behandeling te verplaatsen.

Ik heb een afspraak of behandeling na 6 april, gaat deze door?
Ja, uw afspraak of behandeling gaat door.

Ik heb onlangs een behandeling gehad en ervaar klachten, wat kan ik doen?
Heeft u vragen of maakt u zich zorgen, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur via 0497-360860.

Mocht het nodig zijn om buiten kantoortijden contact op te nemen, dan kunt u contact opnemen met ons speciaal alarmnummer. Hoe en wanneer u contact op moet nemen in noodgevallen staat opgenomen in de behandelbrochure die u van ons heeft ontvangen.

FYEO Medical blijft open voor spoedzorg, wat betekent dat?
Het kan voorkomen dat er na de behandeling een neveneffect of complicatie optreedt. FYEO Medical waarborgt de continuïteit van zorg en wordt in spoedsituaties de benodigde zorg uitgevoerd. Er is altijd een optometrist en oogarts beschikbaar.

Gaat de informatieavond door?
Nee, de informatieavonden van 24 maart en 6 april gaan niet door. Hou onze website in de gaten, hierop wordt vermeld wanneer de volgende informatieavonden zijn.

Ik heb vragen over het Coronavirus. Waar kan ik terecht?
Voor alle actuele informatie over het Coronavirus verwijzen we u naar de website van RIVM. Ook kunt u terecht bij het landelijke publieksinformatienummer: 0800 – 1351. Vragen over werk, vakantie en school kunt u hier ook stellen.

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden