QuickScan | FYEO Medical - De juiste oplossing voor ieder oog
Home » Wat past bij mij? » QuickScan

QuickScan; een verkort vooronderzoek

Wilt u snel een indicatie of uw ogen geschikt zijn voor een brilvervangende behandeling? Dan is de QuickScan voor u een goede optie. Met dit verkort vooronderzoek weet u binnen ongeveer een half uur of u geschikt bent voor ooglaseren of lensimplantatie. De QuickScan is geheel gratis en verplicht u tot niets!

Waaruit bestaat de QuickScan?

Een QuickScan is voornamelijk interessant voor lenzendragers. Voorafgaand aan dit verkorte vooronderzoek is het namelijk niet nodig om een periode de lenzen uit te laten. Onze optometrist kijkt of er eventuele bezwaren zijn om een brilvervangende behandeling uit te voeren. Blijken uw ogen geschikt, dan is altijd nog het uitgebreid vooronderzoek nodig. Hiervoor maken we dan een nieuwe afspraak. Zowel de kosten van de QuickScan als de kosten van het vooronderzoek nemen wij voor onze rekening. Een QuickScan is tevens een uitstekende mogelijkheid om al uw vragen, eventuele angst of onzekerheden eens te bespreken met een optometrist.

Vraag nu een gratis QuickScan aan

 

 

 • PZP
  CZ
  Nationale Nederlanden
  VGZ
  OHRA
  Univé
  Bewuzt
  Interpolis
  IZA
  Medewerker FYEO Medical
  Goed zien met eigen ogen?
  Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een brilvervangende behandeling? Klik op onderstaande button of typ hiernaast uw naam en telefoonnummer. Dan bellen we u zo snel mogelijk terug!
  Afspraak maken
  Teruggebeld worden